Yritys

Palveleva rakennusliike Turussa

Rakennusliike Tommi Sohlman Oy on vuonna 2014 perustettu monipuolinen ja kokenut rakennusalan toimija, joka palvelee yrityksiä, julkista sektoria sekä yksityisiä asiakkaita.

Laajan yhteistyö- ja alihankintaverkostonsa avulla yritys pystyy vastaamaan asiakkaan tarpeisiin ja toiveisiin kattavasti ja toteuttamaan kaikki rakentamisen osa-alueet.

Täyden palvelun rakennusliike tarjoaa asiakkailleen rakennus- ja remontointipalvelut alan vankalla kokemuksella. Yrityksessä työskentelee kaksi vakituista työntekijää sekä yrityksen perustaja, toimitusjohtaja Tommi Sohlman, joka on työskennellyt rakennusalalla jo 20 vuoden ajan.

Ammattitaitoiset ja kokeneet rakentajat palvelevat asiakkaita Turun alueella. Yrityksen kotipaikka on Naantali.

Referenssit

Yritys on työskennellyt vuosien varrella useissa eri kohteissa niin yritysten, julkisen sektorin kuin yksityisten asiakkaiden tilauksesta.

Yritykset ja julkinen sektori

Rakennusliike Tommi Sohlmanilla on asiakkaina yrityksiä monilta eri teollisuuden aloilta. Yritys on tehnyt mm. hallimuutoksia Naantalin ja Turun satamassa ja toteuttanut rakentamista esimerkiksi elintarviketeollisuuden tarpeisiin.

Rakennusliike Tommi Sohlman on Naantalin kaupungin yhteistyökumppani.

Yksityiset

Rakennusliike Tommi Sohlman on rakentanut ja remontoinut yksityisille asiakkaille monia erilaisia kohteita. Kevättalvella 2018 yritys on tehnyt täysremonttia Naantalin vanhassa kaupungissa sijaitsevaan arvokiinteistöön.